You & Me & The Dogs …

You & Me & The Dogs …

Astăzi este Valentine Day! Acum câțiva ani, m-aș fi dat peste cap, metaforic vorbind :-) pentru această zi: declarații, inimioare, surprize, cine romantice, cadouri. Acum … să zicem că s-au schimbat prioritățile. Un obicei însă, l-am păstrat cu sfințenie: cadoul.

Pentru 14 februarie 2019, aveam demult în minte, cadoul perfect pentru Paul. Știe și el. Dar nu am vrut să dezvălui nimic, pentru a nu-i strica surpriza. Pentru că după atâția ani de “același cadou”, Paul încă îl așteaptă nerăbdător. Veti înțelege imediat de ce.

Dar să începem cu clasicul „A fost odată”. În februarie 2011, împlineam cu Paul, un an și un pic de relație. Doi copii, dar cu sentimente de oameni mari. Îmi doream foarte mult să îmi sărbătoresc iubirea, dar în același timp, să îi arat lui Paul cât de mult mi-a plăcut acest an, petrecut împreună.

La amândoi ne-au plăcut si ne plac în continuare fotografiile. Nu neapărat să fotografiem sau să fim fotografiați, cât momentul în care ne uitam la ele.  Așa că, pe un carnețel, am lipit rând pe rând, poză după poză, fotografii care aminteau de momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună în acel prim an. Printre poze am strecurat gânduri, citate, dorințe și pe alocuri desene. Multe inimioare :-) 

Nu aș putea să vă descriu reacția lui Paul, la  primirea cadoului. Atât de tare s-a bucurat! Ne-am uitat de foarte multe ori la acel prim album, întotdeauna cu zâmbetul pe buze, prin urmaream păstrat ideea și în anii care au urmat. An după an.

Răsfoind acum amintirile, constat că fiecare album este diferit. Poate prin prisma amintirilor pe care le conțin. Poate au fost influențate de pasiunile și preocupările din momentele respective. Poate puțin din amândouă . În esență, ele sunt la fel. Păstrează amintirile vii si ne dau ocazia să ne întoarcem măcar pentru câteva minute înapoi, în timp si spațiu. Este ca si cum momentul surprins în fotografii nu s-ar fi întâmplat acum câteva luni sau ani, ci sunt o parte palpabilă a prezentului.

Astăzi Paul a primit cel de al optulea album.Am avut un complice în echipa MPR Design, iar albumul este unul personalizat, din lemn. “You & Me & The Dogs”

Copilăresc sau matur …. Întotdeauna în căutarea unui mod de exprimare a iubirii!

Acestă postare este despre noi, dar ideea de bază poate fi o sursă de inspirație pentru oricine. Un cadou pentru el sau ea. Un cadou pentru persoana iubită. Noi dăm forma, voi creați conținutul !

Happy Valentine Day!

PS: mai jos gasesti cateva imagini cu continutul albumelor realizate pe parcursul anilor...