Atelierul MPR Design

Posted by
Utilajele noi, echipamentele noi ….. evident necesită o „casă” nouă. Deși cu majoritatea dintre voi comunicam online, ne-am dorit foarte tare să avem un spațiu, frumos amenajat, unde să vă invităm la cafea. Acum îl avem!
Nu e întotdeauna ușor să aștepți pentru îndeplinirea planurilor și viselor tale, dar satisfacția e mult mai mare atunci când te zbați pentru a reuși..

Aooleuu! S-a măritat Puciumpis!

Posted by
Sezonul nuntilor a început oficial.Dar astăzi vom vorbi despre o nuntă specială, de anul trecut.Luna octombriea fost despre Ramona...

Bucuria lucrurilor mărunte. De Paști.

Posted by
Cei care ne cunosc personal, știu asta deja! Prietenii noștri online, cred că bănuiesc: ne plac sărbătorile si încercăm să profităm de fiecare motiv pentru a sărbători!
În timp ce Paul asambla ultimele elemente ale unui nou proiect, eu mi-am luat repede laptopul, pentru a împărtăși cu voi sentimentele care ne încearcă. Produsul pe care l-am finalizat este pentru sufletul nostru. Spun pentru suflet, pentru că locul lui va fi în casa noastră și pentru că reprezintă parte din hobbyurile noastre: călătoriile.
Showing 1 to 5 of 27 (1 Pages)