Oamenii de lângă noi

Posted by
Astăzi vreau sa scriu despre ceea ce am învățat în ultima perioadă: despre cât de mult îți poate schimba viața un om, și despre cât de importantâ este recunoștința!Suntem recunoscători că am ajuns la 10.000 de followeri. Urmăritori, like-uri, comment-uri, view-uri, reach-ul postărilor…. în ritmul acesta alert parcă uităm să fim umani. Dar în spatele tehnologiei, în spatele fiecărui cont de Facebook, sunt defapt oameni. Oameni reali, cu s

Atelierul MPR Design

Posted by
Utilajele noi, echipamentele noi ….. evident necesită o „casă” nouă. Deși cu majoritatea dintre voi comunicam online, ne-am dorit foarte tare să avem un spațiu, frumos amenajat, unde să vă invităm la cafea. Acum îl avem!
Nu e întotdeauna ușor să aștepți pentru îndeplinirea planurilor și viselor tale, dar satisfacția e mult mai mare atunci când te zbați pentru a reuși..

Aooleuu! S-a măritat Puciumpis!

Posted by
Sezonul nuntilor a început oficial.Dar astăzi vom vorbi despre o nuntă specială, de anul trecut.Luna octombriea fost despre Ramona...

Bucuria lucrurilor mărunte. De Paști.

Posted by
Cei care ne cunosc personal, știu asta deja! Prietenii noștri online, cred că bănuiesc: ne plac sărbătorile si încercăm să profităm de fiecare motiv pentru a sărbători!
Showing 1 to 5 of 28 (1 Pages)