Astazi este despre sentimente…. si despre ei!

Posted by
Mă pregătesc demult să scriu acest articol pentru blog, dar atunci când intervin sentimentele puternice, să le aștern pe hârtie este atât de ciudat…. Pe de o parte, este ușor, pentru că doar gândindu-mă la persoanele respective cuvintele curg unul după celălalt, dar în același timp, oricât de lung, sofisticat sau întortochiat ar fi cuvântul, parcă tot este prea mic pentru încărcătura emoțională pe care o poartă.

Oamenii de lângă noi

Posted by
Astăzi vreau sa scriu despre ceea ce am învățat în ultima perioadă: despre cât de mult îți poate schimba viața un om, și despre cât de importantâ este recunoștința!Suntem recunoscători că am ajuns la 10.000 de followeri. Urmăritori, like-uri, comment-uri, view-uri, reach-ul postărilor…. în ritmul acesta alert parcă uităm să fim umani. Dar în spatele tehnologiei, în spatele fiecărui cont de Facebook, sunt defapt oameni. Oameni reali, cu s

Atelierul MPR Design

Posted by
Utilajele noi, echipamentele noi ….. evident necesită o „casă” nouă. Deși cu majoritatea dintre voi comunicam online, ne-am dorit foarte tare să avem un spațiu, frumos amenajat, unde să vă invităm la cafea. Acum îl avem!
Nu e întotdeauna ușor să aștepți pentru îndeplinirea planurilor și viselor tale, dar satisfacția e mult mai mare atunci când te zbați pentru a reuși..

Aooleuu! S-a măritat Puciumpis!

Posted by
Sezonul nuntilor a început oficial.Dar astăzi vom vorbi despre o nuntă specială, de anul trecut.Luna octombriea fost despre Ramona...
Showing 1 to 5 of 29 (1 Pages)