image1.JPG

Paul, Ralu și …. și Happy.
Soțul, soția și al nostru cățel .
Noi suntem cei care stăm în spatele produselor MPR Desgin.

Accesorii și decorațiuni handmade din lemn, cu asta ne ocupăm, pentru că vrem să oferim fiecărui produs unicitate și originalitate.Produse personalizate, pentru că știm cât de important este să îți poți da frâu liber imaginației, iar la final să ai în mână produsul mult dorit, exact așa cum l-ai visat.

Noi suntem aici să te ajutăm.
Când vine vorba despre produse noi, despre idei de cadouri, despre culori, design și amenajări- Ralu este cea care apare în peisaj.
La capitolul proiectare, rezistența și duritatea materialelor, funcționalitatea produselor și modul de asamblare – Paul este cel care are cuvântul.


Ne-am gândit la mai multe variante pentru această secțiune, cum putem ajunge să ne cunoaștem:
Să scriem singuri mai multe despre noi. „Laudă-mă gură, ca-ți voi da friptură.”- zise Paul.
Să îi rugăm pe cei care ne- au cumpărat produsele să ne dea feedback. „De regulă se postează doar părerile pozitive și atunci unde mai e credibilitatea?!”, crede Ralu.

Așa că mai simplu, vom aplica ambele variante.
- Vrem să îți povestim despre noi, despre ceea ce facem și despre multele idei pe care le avem. Te invităm să ne cunoaștem pe blog.

- Dacă vrei să afli părerea clienților noștri, te invităm pe Facebook. Ști deja că acolo review-urile sunt postate pe bune, și nu avem cum să le modificăm. 


Iți mulțumim că ești aici!