Termeni si conditii

Prin accesarea si folosirea magazinului on-line www.mprdesign ro, dumneavoastra acceptati termenii si conditiile de utilizare, expuse mai jos.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.mprdesign.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Toate produsele comercializate in magazinul online www.mprdesign.ro sunt creatii proprii homemade .

INFORMATII VANZATOR

MPR DESIGN SRL 

Târgu Mureș

Registrul Comertului J26/559/2019 

CUI 40673723

Comanda primita de la client este considerata contract si se supune prevederilor legii privind regimul juridic al contractelor la distanta. 

O comanda, odata expediata, reprezinta un angajament ferm de cumparare a produselor respective, precum si faptul ca ati acceptat termenii si conditiile precizate la acest capitol.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Mprdesign.ro se obliga sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai si a informarii acestora.

COMANDA

CLIENTUL/UTILIZATORUL poate efectua COMENZI pe SITE, prin adaugarea PRODUSELOR dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza COMANDA efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. O data adaugat in cosul de cumparaturi, un PRODUS este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui PRODUS in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii COMENZII, nu atrage dupa sine inregistrarea COMENZII, implicit nici rezervarea automata a PRODUSULUI.
Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii COMENZII.
Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca MPR Design  poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de MPR Design., in orice situatie in care este necesara contactarea CLIENTULUI.

MPR Design  poate anula COMANDA efectuata de catre CLIENT, in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
– neacceptarea de catre banca emitenta a cardului CLIENTULUI, a Tranzactiei, in cazul platii online;
– datele furnizate de catre CLIENT, pe SITE  sunt incomplete si/sau incorecte.

Ne rezervam dreptul de a refuza executarea unor comenzi, fara a motiva aceasta alegere

In cazul in care un client plaseaza o comanda iar apoi refuza primirea coletului de la curier (cu exceptia cazului in care coletul este deteriorat), www.mprdesign.ro  isi rezerva dreptul de a transmite Clientului o notificare de plata pentru valoarea livrarii comenzii, returului acesteia si oricaror alte costuri implicate de livrarea, ambalarea si pregatirea comenzii, ce pot fi dovedite de Firma cu documente (Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, art.10, alin. a)). Clientul se obliga sa achite suma inscrisa in notificare in termen de 3 zile lucratoare. Dupa expirarea acestui termen, Firma va avea dreptul de a lua toate masurile legal disponibile pentru recuperarea creantei.

Limitarea raspunderii

Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastare/redactare. Informatiile prezentate pe site va sunt oferite cu buna credinta, din surse considerate de incredere. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective.

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele pot fi diferite fata de imaginea afisata pe site.
Facem eforturi pentru ca pozele produselor sa fie cat mai aproape de realitate dar din cauza unor factori ce nu depind de noi acest lucru nu este intotdeauna posibil, iar magazinul nu are nici o responsabilitate daca apar diferente intre imaginea unui produs din magazin si produsele primite, diferente care se refera la culoare, nuanta, etc .

Nu raspundem pentru intarzierile la livrare datorate curierului sau din alte motive.

Pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, deteriorarile sau distrugerile cad in sarcina transportatorului.

GARANTIA SI POLITICA DE RETUR

Multumit sau banii inapoi !

Extra garantie de 30 de zile .

Conform OUG 34/2014 aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastra, în posesia fizica a produselor.

Noi marim perioada de timp si oferim posibilitatea de a va retrage din prezentul contract in 30 de zile!

Vanzatorul accepta returnarea oricarui Bun, cu conditia ca Bunul returnat sa nu fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare si sa fie returnat in ambalajul sau original, de asemenea, nedeteriorat, cu toate accesoriile si etichetele atasate. Daca doriti sa returnati un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate integral de catre Cumparator, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 10 zile de la primirea Bunului.

 In cazul produselor  fabricate pe comanda/personalizate  nu se aplica legea returnarii produselor.

Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe, produse etc.) sunt proprietatea Vanzatorului si sunt aparate de Legea nr.8/1996. Folosirea oricarui element cuprins in acest site, fara acordul scris al Vanzatorului, se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Newsletter

In masura in care sunteti interesati sa primiti newsletter-ul MPR DESIGN continand noutatile aparute pe SITE-ul nostru precum si oferte comerciale ale SITE va puteti abona in acest sens. Ulterior, veti avea oricand posibilitatea sa va dezabonati prin trimiterea unui e-mail la adresa:contact@mprdesign.ro cu subiectul “dezabonare newsletter” si mentionarea adresei dvs. de e-mail.

Litigii si dispozitii finale

Prin folosirea site-ului www.mprdesign.ro clientul se declara de acord asupra faptului ca Termenii si conditiile enumerate de mai sus sunt in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca orice alta problema legata de Bunurile oferite de Vanzator nu este prezenta in articolele din prezentul document, aceasta se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor. Daca aceasta rezolvare nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta din localitatea unde Vanzatorul isi are sediul.