Plata si livrare

Mprdesign.ro va ofera urmatoarele metode de plata:

Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).  Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii, pentru comenzile online sau prin telefon, daca valoarea comenzii se incadreaza in limita sumei de 5000 Ron, conform legislatiei in vigoare. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Livrare rapida

mprdesign.ro foloseste ca si metoda de livrare serviciul de curierat rapid GLS ( cu livrare in toate localitatile din tara) . Coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier. In cazul in care destinatarul nu este prezent la adresa de livrare, acesta va comunica curierului sau mprdesign.ro , numele si numarul de telefon al persoanei care va prelua coletul in numele acestuia. 

Pe colet vor fi trecute datele de contact( nume complet, numar de telefon, adresa exacta) ale Clientului, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Orice modificare survenita dupa expedierea comenzii, va fi notificata prin email catre mprdesign.ro, la adresa: contact@mprdesign.ro

Fiind produse realizate pe comanda termenul de executie+livrare poate dura pana la 20 de zile lucratoare din momentul confirmarii comenzi. 

Daca aveti evenimentul mai repede va rugam sa ne contactati telefonic : 0748 344 157

Taxe de livrare :

Gratuit – pentru comenzile peste 250 RON

19 RON – pentru comenzi sub 250 RON