Despre botez si copilasii dragi din viata noastra

Despre botez si copilasii dragi din viata noastra

  În ultima perioadă am luat parte la foarte multe discuții legate de botez: trusou, locație, aranjamente, cadouri… iar apoi bineînțeles am onorat cu mare drag invitațiile la aceste evenimente. Doar cum putea să fie altfel, când a fost vorba de botezul nepoțelului nostru, botezul finuțului finuțilo noștrii, al fiului nașilor noștrii și finul nașilor nostrii?!:-))

…. stiu, v-am indus în eroare cu gradele de rudenie. Sunt foarte complicate legăturile în cercul nostru de prieteni… dar foarte frumoase în același timp!❤

 

Și pentru că atunci cand vine vorba despre decorațiuni, obiecte personalizate și momente speciale care ne vor rămâne în amintire o viață întreagă, nu putem sta deoparte….am participat nu doar la cermenonia și la petrecerea în sine, ci și la pregătirile pentru botez.

Întotdeauna am spus ca cele mai frumoase lucruri sunt cele din suflet și pentru suflet si cele care se nasc gândindu-ne la cei dragi. Fără prea multe cuvinte, vă prezentam: colecția pentru botez!

 

Această colecție vrem să v-o prezentăm în imagini, prin fotografiile surprinse la evenimentele copiilor dragi din viața noastră…... pentru că pentru noi, fiecare imagine în parte spune o poveste!

 

Colecția pentru botez conține lucrușoare necesare pentru diferitele momente speciale de la creștinarea unui copil:

 

  1.        Trusoul de botez - conține tot ceea este nevoie la biserică (prosop cu capișon, pânză de mir, prosop mic,  săpun, fașă de botez, o sticluță pentru apa sfințită, cutiuța pentru păr, lumânări, body, umeraș personalizat).

                                          

   

                                                  

                            

                               

       

                                                          

         

  1.        Accesorii pentru o petrecere de neuitat – accesorii pentru tort, accesorii pentru candy bar, guest book și mărturii pentru invitați.

                                    

                                     

                                     

                                          

       

                                                     

Există o veche tradiţie, de a oferi un mic cadou fiecărei familii sau persoane care participă la recepție. Cadourile sunt oferite în semn de recunostinţă pentru sprijinul şi susţinerea persoanelor prezente.

 

  1.        Setul băița de a doua zi

Băița de a doua zi este o frumoasă tradiție ce adună familia și prietenii apropiați, în jurul copilului proaspăt creștinat. 

 

                                       

                                      Fiecare „ingredient" vine ambalat într-un săculeț cu descrierea pe o bucată de lemn gravată.

Ce părere ai despre noua colecție? 

Bineînteles ea este personalizabilă, fiecare produs se va adapta potrivit tematicii botezului copilului/ finuțului tau!

Vei participa la un botez în viitorul apropiat? Scrie-ne și promitem să venim în ajutor!

 

 

PS : Dragii nostri Rareș, Ayan și Victor,

Vă dorim multă săntăte, fericire și să aveți pe lângă voi oameni frumoși de la care să învățați lucruri noi în fiecare zi! Să învățați că bucuria de cele mai multe ori vine din lucuruile simple, să învățați să apreciați fiecare persoană care apare în viața voastră, să învățați că fiecare moment este unic, că timpul nu se mai întoarce și ar fi păcat să treacă pe lângă noi fără să zâmbim!

… ne dorim și vă dorim din tot sufletul să creșteți frumos!

Photocredit : Matei Marian

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code