Astazi este despre sentimente…. si despre ei!

Astazi este despre sentimente…. si despre ei!

Mă pregătesc demult să scriu acest articol pentru blog, dar atunci când intervin sentimentele puternice, să le aștern pe hârtie este atât de ciudat…. Pe de o parte, este ușor, pentru că doar gândindu-mă la persoanele respective cuvintele curg unul după celălalt, dar în același timp, oricât de lung, sofisticat sau întortochiat ar fi cuvântul, parcă tot este prea mic pentru încărcătura emoțională pe care o poartă.

 

Despre ei…..despre Ramona și Rares!

Pe Ramona o știți deja. Unii o cunoașteți personal, iar voi, prietenii noștrii online o știți din alte postări. Am mai scris despre ea aici. Atunci, era cu ocazia nunții ei. Acum, un an mai târziu, scriu legat de un alt eveniment, și mai frumos! Ramona e mămică! …. Iar eu mătușică!

 

“Și acum că începe tot, n-am cum să-ți mulțumesc

O să îmi spui că nu ai de ce, ba da, pentru că trăiesc

Hai să mă vezi cât sunt de plin de viață

Aștept un nepoțel, aștept să văd cum o să crească

Și știu ce o să simtă și eu am fost crescut de tine

Nu există adăpost mai bun decât când sunt cu tine!”

 

Sentimente care mă încearcă? Multe: mândrie, curiozitate, emoție, iubire ... multă, multă iubire!

Inițial vroiam să scriu despre momentul în care am aflat că voi fi mătușică, o poză cu două liniuțe roz, primită pe WhatsApp. Îmi bătea inima atât de tare, încât nu știam dacă să sar, să țip, să dansez sau să plâng de bucurie. Cred că le-am făcut pe toate. În același timp.

 

Apoi am vrut să vă povestesc despre petrecerea surpriză de Baby Shower pe care împreună cu fetele, i-am organizat-o Ramonei. Baloane, jocuri, cadouri, surprize ....  Nu am apucat să scriu nici despre asta... dar poate a fost mai bine, pentru că nimic nu s-a comparat cu sentimentul pe care l-am avut în momentul în care l-am văzut pe Rareș ..... și pe Ramona în noua ipostază, cea de mămică. Când am strâns-o în brațe, cred că într-o singura fracțiune de secundă, mi-au trecut prin minte toate momentele petrecute împreună, de când suntem mici și până în prezent.

 

Acum Rareș a ajuns acasă, în camera pe care părinții lui i-au pregătit-o cu drag! I-am pregătit și noi câteva lucrușoare. Mai jos vă lăsam poze din toate momentele descries mai sus :-)  

P.S. @Ramona, știu ca vei fi cea mai bună mămică din lume pentru Rareș, pentru că ai un suflet atât de mare și atât de multă dragoste de oferit…. În plus, știu asta din propria experiență, pentru că ai fost o a doua mamica pentru mine :-*

@Rareș, promit să fiu acolo necondiționat, întotdeauna lângă tine și langă mama ta. Îmi doresc foarte tare să fim prieteni, să păpăm ciocolată pe ascuns, să te acopăr atunci când vei face pozne ! :-)