Oamenii de lângă noi

Oamenii de lângă noi

Chiar cred ca viața este frumoasă, în primul rând, datorită oamenilor de lângă noi! Iar noi,  suntem extrem de norocoși, pentru că avem lângă noi foarte, dar foarte mulți OAMENI (în adevaratul sens al cuvântului): familia, prietenii, actuali și foști colegi, vecini, cunoștinte, și pe tine, clientul nostru!

 

Astăzi vreau sa scriu despre ceea ce am învățat în ultima perioadă: despre cât de mult îți poate schimba viața un om, și despre cât de importantâ este recunoștința!

 

Suntem recunoscători că am ajuns la 10.000 de followeri. Urmăritori, like-uri, comment-uri, view-uri, reach-ul postărilor…. în ritmul acesta alert parcă uităm să fim umani. Dar în spatele tehnologiei, în spatele fiecărui cont de Facebook, sunt defapt oameni. Oameni reali, cu suflete frumoase, și pentru ei suntem extrem de recunoscători!

 

Mă întorc cu gandul la momentul în care MPR Design “a luat viață”. S-au scurs mulți ani/ multe luni/ foarte multe zile de atunci …. dar îmi amintesc perfect de tot ceea ce s-a întâmplat, de tot cât ne-am străduit, cât am muncit, ne-am bucurat, am plâns – ca na, așa e în viață. Mai ales la început, când întregul proiect îl priveam doar ca pe o pasiune, ca pe un second job, ne-am gândit de multe ori să renunțăm, dar să ști că, exact “Like-urile” pe care le sărbătorim noi astăzi, ne-au facut să continuăm de fiecare dată. La început, le număram la propriu, și ne-am bucurat și ne bucurăm și acum pentru fiecare în parte.

 

Ști vibrațiile alea atât de puternice, care te umple atât de tare de energie, că parcă urmează ceva din tine să facă boom!? Le simt, așa că am să strig în gura mare:

MULȚUMIM!!!

 

Cui?

Fiecărui om cu care am interacționat, fiecărui om cu care am intrat și intrăm în contact și își lasă amprenta asupra noastră. Fiecare om ne modifică cel puțin starea de moment. De atâtea ori am pățit să avem o zi foarte grea, iar la un moment dat, să primim un mesaj de la un client fericit. Acela e momentul în care ziua ia cu totul și cu totul o altă direcție. Ne bucurăm atât de tare, de fiecare data cand primim mesaje de mulțumire, imagini cu produsele noastre, de la evenimentele frumoase din viața voastră!

 

Îmi vin apoi in minte, oamenii care ne sustin permanent și neconditionat și care apreciază orice gest, orice lucru făcut, oricât de mic ar fi. E mare lucru ca un om sa te intrebe la sfârșitul unei zile cum ți-a mers astăzi sau cât de greu a fost să realizezi acest produs?E mare lucru ca un om să se preocupe de tine și să-ți ureze mult succes. Cați dintre noi mai facem asta?!

 

Vreau să le mulțumim și oameniilor care aleg să îți deschidă sufletele! Ne scriu pentru o idee de cadou și în timp ce îl creionăm împreună, aleg să ne spună povestea lor de viață. Dragilor, sunteți incredibili! Mă emoționează poveștile de viață și deseori rămân uimită de tăria lor de caracter! Sunt o adevarată lecție de viată! Le mulțumesc că mi-au dat ocazia să îi cunosc și că au ales produsele noastre, pentru a-i surprinde pe cei dragi!

 

Alteori, am avut parte în viata noastră de oameni, pe care în mod conștient nu îi doream :-). Sunt acei clienți care întotdeauna vor ceva mai mult. Acum, uitandu-mă înapoi, sunt recunoscătoare că fac parte din viața noastră! Ei ne-au impulsionat să fim mai buni, să creștem constant calitatea produselor, și tot datorită interacțiunii cu ei, am învățat că nu doar  onorarea unei comenzi este importantă, ci construirea unei relații, cu omul din spatele comenzii!

 

Și mai vreau sa le mulțumesc oamenilor (colaboratorilor) care, unii poate fară  să ne cunoască, au avut încredere în noi, și ne-au urcat în barca lor, pentru a vâsli împreună!

 

Cu siguranță lista de oameni minunați din viața noastră este mult mai lungă… Asta mă face să privesc cu speranță și încredere către viitor! Dar ne oprim aici. :-)

 

Vrei și tu sa îi multumești cuiva? Lasă un comentariu la acest articol sau pe Facebook, iar mulțumirile promit să le strâng pentru un articol următor!

 

 

Vă mulțumim și vă îmbrățișăm cu drag!

 

 

P.S. aaaa și să nu uit, îți mulțumesc că ai intrat să citești ceea ce scriu!