Atelierul MPR Design

Atelierul MPR Design

Săptămâna trecută povesteam pe blog despre noile utilaje și echipamente din Atelierul MPR Design și ideile care în sfârșit prind viată. Apropo, seria experimentelor” continuă, vezi imaginile de mai jos .

 

Utilajele noi, echipamentele noi ….. evident necesită o „casă” nouă. Deși cu majoritatea dintre voi comunicam online, ne-am dorit foarte tare să avem un spațiu, frumos amenajat, unde să vă invităm la cafea. Acum îl avem!

Atelierul MPR Design s-a extins! Pe două nivele. La parter avem zona de producție, iar la etaj zona de creație, fiecare zonă specifică unei activități, care îi dă și numele. :-)

În zona de creație vă așteptăm cu drag. Acolo vei putea vizualiza o parte din produsele noastre, dar cel mai important, acolo putem crea împreună produsele pe care ți le dorești. Desenăm pe hârtie, facem schițe, proiectăm, programăm ….și într-un final, le dăm ideilor tale o formă reală, o formă materială.

 

Pentru noi, e încă un vis împlinit! Un alt motiv de bucurie și un imbold pentru a ne ridica mai repede din pat, dimineața.

Astăzi suntem scurți la vorbe (metaforic vorbind) :-) . Îți mai spunem doar atât:

Te așteptăm la cafea! 

                                      

             

                              

          

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code