Pe cât e de grea așteptarea …. pe atât de frumoasă e recompensa!

Pe cât e de grea așteptarea …. pe atât de frumoasă e recompensa!

Iți aduci aminte momentul acela, din copilărie, când părinții aveau musafiri, iar tu abia așteptai ca ei să plece pentru a savura ciocolata primită?! Sau momentul acela, cândîți schimbi telefonul și mori de nerăbdare să ajungi acasă, să vezi “ce poate să facă”?! Sau când îți cumperi o haină nouă și aștepți entuziasmat să o porți la următorul eveniment?! (ultimul exemplu, a fost propus, bineînțeles, de Ralu :-). Ori, momentul acela când …. și lista poate continua!

Nu e întotdeauna ușor să aștepți pentru îndeplinirea planurilor și viselor tale, dar satisfacția e mult mai mare atunci când te zbați pentru a reuși..

 

Zilele trecute au sosit noile echipamente pentru atelierul MPR Design: lasere, printere, tonere color și alte ustensile. Bijuterii, pentru bărbați. :-)  După asamblare și reglare, a urmat partea mult așteptată: testarea. Demult aveam în plan să ne extindem gama de produse, să ne dezvoltăm, să creștem, iar acum în sfârșit ne putem da frâu liber imaginației. În special Ralu!

 

Secrete din “bucătăria” atelierului: Ralu deseori vine la noi, băieții (responsabili de partea de proiectare), cu propuneri de noi produse. De câte ori o amânam, de atâtea ori revine, și oricât de mult am încerca să îi explicăm că este foarte greu (aproape imposibil), atât de mult se încăpățânează ea, să ne demonstreze că se poate. Ei bine, cu noile aparate nu mai avem scăpare!

 

Lasere mai mari, produse de dimensiuni mai mari. Gravare pe mult mai multe tipuri de suprafețe. Imprimare color pe lemn, material textil, ceramic sau chiar sticlă. 

 

Mai jos vei vedea poze cu noile produsele (testările).

Dacă ai vreo idee de produse personalizate, oricât de diferite sau trăsnite ar fi, scrie-ne sau trimite-ne o poză! Suntem nerăbdători să le punem în practică!

Alte provocări! O nouă aventură!

                 

              

 

                        

                                                      

                 

                                                      

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code