Bucuria lucrurilor mărunte. De Paști.

Bucuria lucrurilor mărunte. De Paști.

  Cei care ne cunosc personal, știu asta deja! Prietenii noștri online, cred că bănuiesc: ne plac sărbătorile si încercăm să profităm de fiecare motiv pentru a sărbători!

Dar înainte de a sărbătorii, avem etapa de pregătire. Am muncit cu toții, de la mic la mare. Tata lui Paul s-a ocupat de miel. Paul s-a ocupat de grădină și de „treburile bărbătești” din casă, iar gătitul, în mare parte a căzut în responsabilitatea mea. Să nu credeți că Happy și Joy nu au participat si ei la marea pregătire. Ei au făcut raliuri de la bucătărie în grădină și înapoi. Când mă ajutau pe mine, când pe Paul, când pe amândoi. Viață cu căței… Întotdeauna plină de aventuri.

Am profitat de faptul ca ne-am adunat cu toți la masă, si am sărbătorit-o pe Anda, sora lui Paul. Nu puteam să îi cântam la mulți ani fără tort, și dacă spunem tort, nu poate lipsi caketopper-ul din peisaj.

Nu o sa vă spunem ce și cum am pregătit. Nu vom dezvălui secretul bucătarului, dar lăsăm pozele să vă dea niște indicii. Cred că pozele dezvăluie și sentimentele. Momentul în care gătești cu suflet și emoțiile care apar atunci când aștepți reacțiile celor dragi. Răbdarea si grija pentru a picta ouăle și mândria că oul tău a ieșit învingător din concursul de ciocnit ouă. Bucuria lucrurilor mărunte. Detaliile care fac diferența.

Sper că ati avut un Paște fericit! O sărbătoare așa cum v-ați dorit!

 

P.S. A fost primul Paște, din ultimii cinci ani, pe care l-am sărbătorit in tară. În afară de oamenii dragi, cred că cel mai mult ne-a lipsit atmosfera, ca de poveste, din noaptea de Înviere. Deși a plouat, sute de oameni s-au adunat la Locașul Sfânt si au cântat in cor “Hristos a Înviat!”. Miezul nopții. Zona luminată doar de sutele de lumanari. De la depărtare oamenii, nu se distingeau după chip, ci doar după suflet. După sufletul pregătit de sărbătoare.

       

                                                 

    

                                                                 

                                                                                                                                                                                                                                                                               

                               

                             

                            

                            

                                        

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code