Dragă Cititorule (Jurnal despre sentimente, hobbyuri și vise)

Dragă Cititorule (Jurnal despre sentimente, hobbyuri și vise)

    

În timp ce Paul asambla ultimele elemente ale unui nou proiect,  eu mi-am luat repede laptopul, pentru a împărtăși cu voi sentimentele care ne încearcă. Produsul pe care l-am finalizat este pentru sufletul nostru. Spun pentru suflet, pentru că locul lui va fi în casa noastră și pentru că reprezintă parte din hobbyurile noastre: călătoriile.

Da, este vorba despre o hartă a lumii. Din lemn. Personalizată. Pe unde n-am ajuns….. și pe unde ne-am mai duce!

 

Se spune că este bine să îți așterni dorințele pe hârtie. Astfel, îți vei aduce aminte constant, motivul pentru care muncești. Noi am ales să ne agățam visele pe perete.

Nu avem ca și obiectiv să vizitam toate țările de pe Glob. Lumea aceasta este atât de mare … dar ne place să luăm harta în mână și să ne pierdem printre străzi și clădiri, să mergem țintit sau la simpla întâmplare, să descoperim orașe și locuri noi. Să admirăm frumusețea.

 

Nu suntem nomazi de meserie, dar pornim în noi aventuri ori de câte ori avem ocazia. Pentru noi călătoria înseamnă emoția planificării, bucuria așteptării, înseamnă adrenalina momentului, savoarea libertății si aroma altor culturi. A călători înseamnă a sta cu gura căscată lângă un obiectiv turistic, care pur si simplu te lasă fără cuvinte, înseamnă fotografii surprinse la răsărit și apusuri văzute la înălțime.

 

Oare muncim pentru visele pe care le avem sau pentru ce ne fac ele să simțim în momentul în care le atingem? Oricare ar fi răspunsul, cred că ceea ce nu trăim la timp, poate nu vom mai trăi niciodată, așa că fără să stăm prea mult pe gânduri, vom însemna pe hartă, viitoarele destinații de vacanță.

               

Care este locul tău preferat și unde ne recomanzi să mergem?