Și frumos și delicios!

Și frumos și delicios!

Poate sună a laudă, dar este doar împărtășirea unui moment de bucurie……

Bine, recunosc și de mândrie. Adevărul este că strădania noastră din week-end, a fost foarte apreciată în rândul prietenilor. Am primit multe cuvinte frumoase și zâmbete, iar faptul ca farfuriile s-au golit repede, nu a putut decât să ne bucure sufletul.

Sâmbătă echipa MPR Design s-a ocupat în totalitate de momentul dulce al unei aniversari. Cu decorul suntem obișnuiți, cake topperele întotdeauna dau o notă mai personală torturilor, dar acum am fost responsabili și de partea de gust.

Rețeta a fost făcută, “după ochi”, folosind produse naturale. Natural este cuvântul care descrie cel mai bine și decorul. Torturilor naked li se potrivește perfect topperele natur, combinate cu diferite elemente din natură. Verde. De la frunze, la flori și multe fructe. În special fructe de padure. Torturile sunt simple și destul de ușor de realizat și oricum le-ai aranja, tot arată frumos.

 

Tortul a fost făcut cu mult drag pentru sărbătorita noastră și pentru invitați. A fost “condimentul” final pentru o seară reusită, între prieteni.

 

 

 

P.S. Și dacă tot am vorbit despre torturi făcute în casă, vreau să vă arat un alt tort special făcut la începutul lunii martie. O rețetă mai specială. Fără zahăr. Fără făina. Fără ou. Da, e doar din orez și morcov. Special pentru patrupedul nostru drag. A împlinit și el 7 ani.

                                                   

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code