Pentru cel mai dulce moment

Pentru cel mai dulce moment

 

Zilele trecute am fost la o degustare de torturi și prăjituri. Trio Ciocolata, Mousse de Ciocolata Alba si Lime, Kinder Pinguin sau clasicul tort de ciocolată…. toate au fost pe gustul meu. Curcubeu pe cerul gurii! Ispite periculoase pentru dieta :-)

În acest amalgam de gusturi și mirosuri delicioase, gândul mi-a zburat direct la nunți. Momentul tortului este clar cel mai dulce moment al serii. Și poate și unul dintre cele mai emoționante.  M-am lăsat purtată de val și mi-am amintit de nunta noastră:

 

Invitații adunați în jurul nostru, cântând în cor „La mulți ani”, scânteia artificiilor, emoția nașilor, zâmbetul părinților și momentul în care, încrucișându-ne romantic mâinile, gustăm din tort. Apoi, după câteva minute pentru o poza de grup și respiro, oamenii dragi se adună din nou în jurul nostru, de această dată mult mai aproape, toți sărind și cântând versurile celor de la Phoenix:  

“Bine-i mirelui

Că nu-i nimeni-n lume ca mireasa lui  (…)

Și ce-om mai cânta,

Lai, la, lai, la, la, lai”

 

Deși au trecut doar aproape 3 ani de atunci, am impresia că moda și arta nunților se afla într-o continuă dezvoltare și transformare. Totul se reinventează. Esența rămâne: nunta este despre voi și despre iubirea voastră.

 

Torturile mele preferate?! Categoric, cele care transmit o poveste!

Fie că este vorba despre o pasiune comună, ca și pescuitul, călătoritul, motoarele sau bicicleta, fie din dorința de a-l face pe cățelul iubit părtaș la marele eveniment, fie promisiunea unei iubiri infinite … toate sunt mesaje care pot fi transmise la dulcele moment.

 

Ce povestea va șopti tortul tău?

Iți lăsăm mai jos surse de inspirație: poveștile clientelor, scrise de noi, sub formă de cake toppere.