Fiecare glob spune o poveste

Fiecare glob spune o poveste

 Se aproprie Crăciunul.

Știm că sună a clișeu, se aude în fiecare reclamă la TV, în fiecare an, dar și pentru noi, Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă a anului. De ce? Pentru că e plină de tradiții, de bucurii, de emoții, pentru că este perioada pe care o petrecem cu cei dragi, pentru că ne aducem aminte de copilărie, pentru că ne plac colindele și cozonacul … și lista „pentru că” ar putea continua, și probabil ar fi mai lungă decât lista de cadouri a lui Moș Crăciun :-)

 

Fiecare Crăciun conține o poveste, iar de doi ani, de când a apărut MPR, putem spune, cu mâna pe inimă, că fiecare cadou de Crăciun ascunde o poveste. Fiecare glob din bradul personalizat MPR Design spune o poveste:

 

În 2016, noi (Paul și Ralu), Levi și Alina, Șerban și Ioana am sărbătorit primul Crăciun ca și familie, soț și soție. Delu și Adriana au sărbătorit primul Craciun în căsuța lor. Iar Happy, Paris și Sara, fiecare au avut globul personalizat, agățat în loc fruntaș, în bradul luminat.  Pentru noi și pentru ei am pregătit primele globuri personalizate marca MPR Design.

 

Anul trecut, un glob a urmărit povestea primului Crăciun în 3, în familia lui Eric. Primul Crăciun a fost și pentru Raisa. Și pentru Sara. Și pentru Andrei. Și Ianis și Lucas. Și Eduard.

Globul Mariei a spus povestea primului Crăciun ca și *bunică*. L-a primit tocmai de la nepoțelul ei.

Noi ne-am surprins prietenii cu câte un glob- personaj : Levi a fost Minion (personaj simpatic și hiperactiv), Alex  - ren (mereu zburliu ), Cătălin -  Donalt Duck ( „pe unde am vorbit?”- replică celebră pentru cunoscători), Cristi – brad, pentru că face cum face și întodeauna reușește să ne binedispunsă și să ne încânte, asemeni unui brad în perioada Crăciunului.

 

Așteptăm cu nerăbdare să fim martori și la la poveștileCrăciunului 2018! Ce poveste ai vrea să transmită globul tău?