Aooleuu! S-a măritat Puciumpis!

Posted by
Sezonul nuntilor a început oficial.Dar astăzi vom vorbi despre o nuntă specială, de anul trecut.Luna octombriea fost despre Ramona...

Bucuria lucrurilor mărunte. De Paști.

Posted by
Cei care ne cunosc personal, știu asta deja! Prietenii noștri online, cred că bănuiesc: ne plac sărbătorile si încercăm să profităm de fiecare motiv pentru a sărbători!
În timp ce Paul asambla ultimele elemente ale unui nou proiect, eu mi-am luat repede laptopul, pentru a împărtăși cu voi sentimentele care ne încearcă. Produsul pe care l-am finalizat este pentru sufletul nostru. Spun pentru suflet, pentru că locul lui va fi în casa noastră și pentru că reprezintă parte din hobbyurile noastre: călătoriile.

Parcul familiei. Un copac = o viată

Posted by
Nu la arborii din curtea noastră vreau să fac referire acum, ci la un proiect foarte frumos, din care, cu mândrie spun, că am făcut și noi parte, o mică parte.Proiectul se numește „Reconstrucția ecologică”, și presupune plantarea, în orașul Năvodari, a unor arbori cu o semnificație aparte: ei celebrează momentele importante din viața locuitorilor, cum ar fi nașterea sau căsătoria. Cei care au “adoptat” un copac, au dreptul să îi adauge un el

Și frumos și delicios!

Posted by
Sâmbătă echipa MPR Design s-a ocupat în totalitate de momentul dulce al unei aniversari. Cu decorul suntem obișnuiți, cake topperele întotdeauna dau o notă mai personală torturilor, dar acum am fost responsabili și de partea de gust.
Showing 1 to 5 of 25 (1 Pages)